Champions League: Dortmund v Man City - 10 ting du bør vite!


10. Manchester City reiser til Dortmund med vissheten om at de ikke har mulighet til avansement fra gruppespillet i Champions League. Lagene møttes for første gang i oktober, da utfallet ble 1-1. En ny uavgjort er priset til 3.50 i odds.

 

9. Dortmund er på sin side garantert gruppeseieren, etter å ha slått både Ajax og Real Madrid på eget gress denne sesongen. En ny tysk seier betaler 2.10 ganger innsatsen.

 

8. City kan ikke gjøre annet enn å håpe på en Europa League-plass denne sesongen. Kanskje ikke så rart at de regjerende seriemesterne ikke er herrer over egen skjebne, ettersom de ikke har vunnet i Champions League-sammenheng. The Citizens er tilgjengelig til 3.35 på å ta alle poengene.

 

7. Dortmund hadde kun 36% ballbesittelse da lagene møttes på Etihad sist. Likevel kunne tyskerne vise til 18 skudd på mål mot Citys ni. En reprise av 1-1 kampen er tilgjengelig til 7.50 ganger innsatsen.

 

6. Mario Balotelli scoret fra krittmerket for City i nevnte kamp - hans andre Champions League-mål for sesongen og det fjerde alle turneringer inkludert. Italieneren gir deg 3.50 ganger pengene tilbake dersom han scorer tirsdag kveld.

 

5. Begge lagene er i god form om dagen. Hjemmelaget har ikke tapt på 11 kamper, mens City er ubeseiret på sine ni seneste. Borteseier i markedet "Draw No Bet" er priset til 2.40. 

 

4. Manchester Citys Yaya Toure går glipp av sin andre kamp siden april grunnet suspensjon. Gareth Barry får etter alle solemerker ansvaret sentralt på midtbanen, og priset til 11.50 på å score i sin 138. kamp for klubben.

 

3. Spissen Robert Lewandowski noterte seg for to scoringer i klubbens siste Champions League-oppgjør: 4-1 seieren over Ajax. Den polske angriperen er favoritt i markedet for første målscorer med 5.50 i odds.

 

2. Dortmund har aldri tapt et UEFA-oppgjør på eget gress - foruten Fairs Cup - mot engelsk motstand. Laget kan vise til tre seiere og tre uavgjort, og Dortmund/Dortmund er følgelig priset til 3.35.

 

1. Tyskerne har hatt flere defensive klareringer enn noe annet lag i Champions League - 248. Laget er priset til 4.20 på å vinne uten å slippe inn baklengs. Gjestene er på sin side tilgjengelig til 2.80 på å bli avblåst for offside flest ganger.