MLB Tips: Rangers v Mariners og Cubs v Pirates


Rangers' Scott Feldman bør kunne gi Seattle Martiners håp om et godt resultat når de tar turen til Texas lørdag. Feldmans forferdelige pitching - 0-5 til 5.97 ERA på de seks seneste startene - gjør Mariners til et fristende spill. Legg også til at Feldman står med 0-2 til 6.30 ERA på tre starter mot Seattle og det er vanskelig å velge annerledes.

The Mariners stiller med Jason Vargas som mottrekk. Det skal vedgås at Vargas er bedre på hjemmebane (2.62 ERA kontra 4.92 ERA på fremmed gress), men han har like fullt funnet en måte å sikre bortepoeng på. Utenfor Seattles brygrense er statistikken 9-6 mot 5-4 i trygge omgivelser. Sats heller på Mariners til 2.65 enn Rangers som er priset til 1.48.

Du bør være forberedt på at the Pirates kan få en etterlengtet borteseier mot Chicago Cubs. Etter at laget ble kjøpt av Houston Astros, har Wandy Rodriguez gjort sine saker godt for the Pirates. Til tross for at statistikken viser 3-4, har han levert 3.57 ERA, og levert kvalitetsspill i seks av sine åtte seneste starter.

Cubs må sette sin lit til Jason Berken, som bare får spille fordi klubben har valgt å holde unggutten Jeff Samardzija ute etter at han nådde en innings-grense. Det er heller ikke betryggende at Berken ble hentet som off Waiver-spiller fra Baltimore Orioles forrige fredag. Sats på the Pirates ettersom Berken - med 10-17 totalt og 5.40 ERA - etter alle solemerker vil slite.