MLB: Tigers v Yankees og Cardinals v GiantsDetroit Tigers v New York Yankees

The New York Yankees trenger en borteseier når de møter Detroit Tigers i American League Championship Series. Yankees-manager Joe Girardi har klokelig gitt CC Sabathia jevnlig hvile, noe som betyr at det venstrehendte esset er klar til en ny god kamp. Han virket å være på sitt beste mot Baltimore Orioles i American League Divisional Series, med 17 2/3 innings og tillot bare tre runs (han slo også ut 16 takket være hans giftige slider/cutter).

Tigers-Pitcher, Max Scherzer, leverte sterke resultater i årets sesong - skulderproblemer til tross. Vi kan dermed ikke forvente at han spiller hele kampen. Med et vell av problemer på benken (Jose Valverde har vært alt annet enn stabil), kan vi forvente at New York vinner mot Detroit.

St. Louis Cardinals v San Francisco Giants

Følg med når hjemmelaget St. Louis Cardinals trekker det lengste strået mot San Fransisco Giants i National League Championship Series. Begge lagene stiller med sine respektive ess; Cardinals Kyle Lohse og Giants' Matt Cain. Duoen har det som skal til for å levere en skikkelig duell. Lohse kommer direkte fra en fantastisk oppvisning i kamp nummer fire i National League Divisional Series, med syv innings og én run på to slag som fasit.

Cain, sitt gode 2012-gjennomsnitt til tross, viser tegn til dalende formkurve på tampen av sesongen. Han har ikke vært fullt så effektiv i sine to seneste i National League Divisional Series mot the Reds, hvor 5.06 ERA er resultatet. Historisk sett har han problemer med å få ting til å stemme på Busch Stadium, noe tallene forteller: 0-2 med 8.27 ERA, hvor 15 runs er oppgitt på 16 1/3 innings i St Louis. Sats på Cardinals til 1.77 heller enn Giants som er priset til 2.05.