MLB: Pirates vs Brewers og Cubs vsReds


Pirates-Brewers

Vi tror Pittsburgh Piratesfår anledning til å feire en seier når Milwaukee Brewers kommer på besøk natt til fredag. Mike Fiers ser plutselig ut som en vanlig dødelig, og har ikke kastet lengre enn fem innings i noen av sine tre seneste kamper. Mannens ERA har gått fra 2.85 til 3.23 i løpet av samme periode, og da hjelper det lite at han nå skal i aksjon på bortebane. På fremmed gress er nemlig statistikken 3.48 sammelignet med ERA 3.02 når i hjemlige omgivelser.

Pittsburghs Wandy Rodriguez har på sin side vært i fremragende form nylig. Den forhenværende Houston Astros-pitcheren har vært ustoppelig i fem av sine seks seneste, hvor han kan vise til ERA på 1.95. Sats på Wandy og Pirates til 2.05 ganger innsatsen. 

Cubs-Reds

Kampen mot svake Chicago Cubs skal normalt bety seier for Cincinnati Reds. Reds' Bronson Arroyo har virket i god form den siste tiden, og pleier å gjøre sine saker godt på Wrigley Field. I løpet av de syv seneste kampene, står Arroyo med 5-1 og ERA på 2.85. Karrierestatistikken viser 7-3 med ERA på 3.06 i løpet av 13 kamper på Wrigley Field. Motstanderen Jason Berken hadde så visst ikke prikket inn storformen sist. Berken holdt bare i fire innings, og tillot seks runs mot Pirates. Han vedgikk da vitterlig at han ikke hadde hatt en god dag på jobben, selv om det ikke er mye som tyder på at han skal få det lettere mot et offensivt Reds. Sats på Cincinnati til 1.50 i odds.