NBA: Utsikter til profitt når Nuggets møter Warriors


Etter at den første runden av NBA-play offen var unnagjort, og vi nå snakker best-av-syv, skal du vite at statistikken viser at hjemmelaget har vunnet første kamp ved 58 anledninger.

Av nevnte vinnere har kun syv feilet i forsøket på å ta seg videre til neste runde. Det skulle tilsi problemer for Milwaukee, Boston og Golden State, som alle ligger under 0-1 i forkant av kamp nummer to natt til onsdag. 

Til tross for et knepent 95-97 tap i Denver, lørdag, er Golden State priset til formidable 4.30 på å bringe balanse i regnskapet, mens Nuggets er tilgjengelig til 1.23. Det skyldes at David Lee, lagets eneste All Star-spiller denne sesongen, er satt ut av spill med en hofteskade. Videre betyr det at Warriors må finne andre måter å sanke poeng og returer på. 

Det er i overkant mye å forlange avansement uten Lee i lagoppstillingen. Warriors kan i tillegg ikke vise til mer enn 3-18 i kampene uten 29-åringen de siste tre årene. Til tross for at angriperen har mye å bidra med offensivt, er han er han ikke til å stole på i forsvar. Sistnevnte kan gi Golden State nok en mulighet til å holde Denver under 100 poeng. 

Lagets utfordring blir å score nok poeng. Det ligger et stort ansvar på Stephen Curry nå, og the Nuggets kan sette inn mange i forsøket på å nøytralisere ham. Vertene har i tillegg Kenneth Faried tilbake, hvis spiller kan bidra med poeng. Laget er uansett en besnærende mulighet med -8 i handicap til 1.91 i odds.

Boston slet med å finne kurven i andreomgangen i møtet med New York. The Knicks kunne nemlig bokføre seier med sifrene 85-78. Selv om Boston Celtics garantert vil foreta rokeringer til kveldens møte, er det vanskelig å se hvordan de kan utligne Knicks' forsprang. Vel og merke dersom ikke Kevin Garnett kan utrette gode ting offensivt. 

Nevnte skal godt gjøres når 36 åringen befinner seg i karrierens senhøst, og lagets skadeliste er lang som et vondt år. Carmelo Anthony sørget for 36 poeng for New York, mens Celtic i det minste kan glede seg over at forsvaret deres er i vater. 

Boston Celtics er priset til 3.45 på seier her, selv om +6.5 i handicap til 1.91 er det beste alternativet. Med lite press på vertene kan vi meget vel få se et Knicks-lag som hever seg her. 

Miami Heat ga Milwakuee juling med sifrene 110-87 i første kamp. The Bucks er tilgjengelig med +14 i handicap, uten at det er nok til at vi lar oss friste mot Heat. 

Beste Spill: Sats på Denver med -8 i handicap mot Golden State til 1.91 i odds