NBA, Tippetips: Trailblazers overlister Grizzlies!


Portland Trailblazers - Memphis Grizzlies

Portland Trailblazers nærmer seg playoff-spill for første gang siden 2011, og er tilbake etter fem strake bortekamper som betalte 2-3. De dårlige nyhetene er at de har tapt terreng i kampen om å sikre seg fordelen av hjemmebane i 1. Runde, samt at de står i overhengende fare for å bli tatt igjen av lagene umiddelbart bak på tabellen. Laget går like fullt inn i nattens oppgjør med to seiere på rappen å se tilbake på.

Trailblazers første hjemmekamp er mot Memphis Grizzlies - et lag som jakter storeslem mot Portland. Gjestene står nemlig med tre seiere allerede denne sesongen, og kan følgelig ta den fjerde her. Og det er de sannelig nødt til også, ettersom Grizzlies - sine syv gevinster på de 10 seneste til tross - befinner seg på åttende plass etter at de ble passert av Phoenix Suns.

Portlands LaMarcus Aldridge kan vise seg avgjørende i denne kampen, hvis spiller er tilbake etter syv kamper på sidelinja med ryggproblemer. Spilleren noterte seg for imponerende 25 poeng og 16 rebounds i skadecomebacket - seieren mot Atlanta.

Aldridge blir viktig for Trailblazers med tanke på å kunne overraske i 1. Runde. Mannens retur fra skade kan dermed være akkurat hva Portland trenger for å endelig gjøre av med Memphis. 

Etter seks tap mot Memphis, bør lykketallet være syv for Portland - som er priset til 1.82 i odds for seier. For noe høyere odds kan du satse på at hjemmelaget (Blazers) scorer Over 96.5 poeng til 1.87 ganger innsatsen.

Beste Spill: Sats på at Portland Trailblazers vinner til 1.82 i odds