NBA, Tippetips: Thunder og Warriors sørger for poengfest!


Etter at de sørget for scoringsorgie med sifrene 116-115 tidligere denne måneden, har Golden State Warriors' sesong tatt en ganske annen retning enn Oklahoma City Thunders. Det kan meget vel bli mager fangst for Mark Jacksons gutter når de tar turen til Oklahoma fredag, i håp om å få sesongen på rett kjøl.

The Warriors har kun vunnet tre av syv kamper etter den tid, inkludert mot Western Conference-rivalene Dallas, Portland og Memphis. Med en skadeliste som inkluderer Andre Iguodala, har forsvarsspillet blir skadelidende. Snittet på 105 poeng i mot på lagets fire seneste viser nettopp hvilke defensive problemer Warriors strir med. Selv ikke lagets ellers så stødige trepoengsskytter har vært i stand til å stoppe nedturen.

Det står i skarp kontrast til the thunders, hvis lag har vunnet fem strake - inkludert 94-88 over San Antonio onsdag, noe som satte en stopper for Spurs' 11 seiere på rappen. Kevin Durant leverer divisjonsbeste 28.2 poeng pr kamp, selv om seiersrekken i stor grad er bygd på defensiv trygghet. Kun én seier har kommet når motstanderen har gått over 92 poeng. 

Oklahoma City står med prikkfri vandel på hjemmebane (7-0), og Serge Ibakas evne til å plukke poeng bør gi dem mulighet til handicap-seier (-7) til 1.91 i odds. 

Utah Jazz var forventet å slite i bunnen av Western sammen med Phoenix Suns. Selv om spådommene på alle måter har vist seg å stemme for Salt Lake City-klubben (kun to gevinster hittil), har rivalene knepet fire seiere på sine fem nyligste kamper. 

Selv med Eric Bledsoe på skadelisten, har Goran Dragic tatt ansvar med 22.6 poeng i snitt den seneste tiden. Når som Utah i snitt taper med nesten 11 poeng pr kamp, bør du satse på Phoenix med handicap. Likeledes vil Jazz' offensive problemer gjøre dette til en poengfattig affære. 

Beste Spill: 

Sats på Over 202.5 poeng i oppgjøret Oklahoma vs Golden State til 1.91 i odds