NBA, Tippetips: Thunder kniper seieren mot Denver i poengfattig affære!


Denver Nuggets vs Oklahoma City Thunder

Oklahoma City Thunder er en av de store snakkisene i årets NBA, og jakter nå sin syvende strake seier i borteoppgjøret mot Denver Nuggets.

Selv om Kevin Durant, seriens ledende poengplukker med 28.5 pr kamp, og Russell Westbrook på oppadgående har fått all oppmerksomhet, har de fått solid hjelp av Serge Ibaka i midten. 

Den spanske landslagsspilleren, som er inne i sin femte sesong Stateside, har i snitt levert 14.3 poeng og 8.5 rebounds i løpet av de 10 siste kampene. Han har aldri gjort det like godt i noen av kategoriene tidligere i karrieren, noen som beviser mannens bedrede offensive spill. Ibaka hadde en sjelden dårlig dag på jobben søndag, da han kun noterte seg for fire poeng mot Orlando. I det forrige møtet mot Nuggets tidligere denne sesongen ble han holdt til kun fem poeng, da laget maktet å vinne 115-113.

Denver har til en viss grad funnet tilbake til formen på hjemmebane den siste tiden, og kan skilte med syv seiere på de åtte nyligste hjemme på Pepsi Center. Desember som sådan viser imidlertid ikke bedre enn 4-3, til tross for en rekke kamper mot Under .500-motstandere.

Thunder, med en Ibaka tilbake i normalt slag, kan finne det noe vanskeligere å score i Mile High City - noe som i sin tur kan føre til Under 207.5 poeng. Nuggets virker sårbare, og Oklahoma skal således være i stand til å vinne til 1.68 i odds.  


Golden State Warriors – New Orleans Pelicans (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 03.35 GMT) 

Golden State Warriors har vært en stor skuffelse hittil, og spesielt etter at Andre Iguodala ble skadet. I hans fravær har klubben 5-7 å vise til, hvor Stephen Curry har vært den store syndebukken. 

De skal kunne få et kjærkomment pusterom når New Orleans Pelicans kommer på besøk. Gjestene savner sårt Tyreke Evans, men bør likevel vurderes med generøse +7.5 til 1.98 i handicap-markedet.

Beste Spill: Sats på Under 207.5 poeng i oppgjøret mellom Denver og Oklahoma City