NBA, Tippetips: Thunder får det hett i Miami!


Det kan bli en lang natts ferd mot dag for Oklahoma City Thunder i nattens bortemøte i Florida, tror Unibets NBA-ekspert Mark Woods...

Miami Heat 1.58, Oklahoma City Thunder 2.40 – (SPILL og SE Live på Unibet TV fra 01.05)

Med åtte strake seiere, All Star-jobb for trener Scott Brooks og evne til å håndtere tapet av Russell Westbrook, har det vært en dans på roser for Oklahoma City Thunder. Spørsmålet er om de kan komme fra det med livet mot selveste Miami Heat? 

Som så mange ganger den siste tiden, beror mye på Kevin Durant - hvis spillers forrykende form i Westbrooks fravær har gjort ham til favoritt til tittelen Most Valuable Player (1.25). Til alt overmål foran LeBron James (3.40). 

I løpet av de 10 seneste kampene har Thunder-forwarden i snitt levert 38.3 poeng, og samtidig gitt OKC den beste statistikken i Western Conference. 

Individuelle prestasjoner er så sin sak. Men, det faktum at Durants lag vinner stort (16-7 på bortebane), forteller oss at de er kapable til å ta seg til finalene. Reprise av 2012-møtene mot Miami er således en reell mulighet. 

Nå som Dwayne Wade står over sin fjerde kamp på rad, har den godeste James også hevet seg i det siste. Sistnevnte kan vise til 28.4 poeng i snitt i de 10 nyligste oppgjørene. Likevel har Miami slitt med å spille opp mot sitt beste, og har kun gått seirende ut i seks av nevnte 10 kamper. Laget står likevel med tre strake gevinster, noe som inkluderer 113-101 over San Antonio søndag. 

Jeg har fortsatt en mistanke om at de regjerende mesterne tar det litt vel med ro i den ordinære sesongen, hvorav veteranene sparer seg til playoff-spillet.

Miami Heat - som er priset til 1.55 i odds for seier - står med 13-3 i innbyrdes møter mot Thunder i James-Durant æraen. Sett i lys av at forsvarsspillet er deres store pre, bør du satse på Miami med -5.5 i handicap.  

Beste Spill: Sats på Miami Heat mot Oklahoma City med -5.5 i handicap til 2.15 i odds