NBA, Tippetips: Suns skinner mot Memphis


Phoenix - Memphis (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 02.05)

Phoenix Suns bygger fremtiden ved hjelp av gårsdagens helter. Minnene har formelig strømmet på i takt med at lagets gamle travere har gjort Suns til NBAs store overraskelse denne sesongen.

I forkant av torsdagens hjemmemøte med Memphis Grizzlies, har laget vunnet 14 av sine 19 seneste kamper. Kun fire ganger har det blitt tap på hjemmebane i år.

Etter å ha knust LA Clippers i 2013-avslutningen, er lagets potente angrepsrekke - kombinert med et over snittet godt forsvar - kapable til å vinne med -5.5 i handicap til 1.83 i odds.

Det har sannelig vært litt av en omvenltning under lagets nye trener Jeff Hornacek. Fra en elendig 29. plass forrige sesong, er Phoenix nå det niende beste laget offensivt med 105.5 poeng pr 100 possessions. Mye skal tilskrives Goran Dragic - en soleklar kandidat til årets "Most Improved Player". 

Tempoet i kampen kan trolig trekkes noe med, takket være et Grizzlies som ligger desidert nederst på statistikken med 92.1 possessions pr kamp. Det er verdt å ha i bakhodet når poenggrensen er satt til 197.5 poeng. Suns har imidlertid vært så vidt gode til å få kampene inn i sitt spor, at det er små sjanser for at Grizzlies skal kunne dra tempoet altfor langt ned. 

Beste Spill:

Sats på Phoenix -5.5i handicap mot Memphis til 1.83 i odds