NBA, Tippetips: Spurs+Timberwolves = Poengfest!


San Antonio - Minnesota (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra kl 01.35)

Det handler om NBAs for øyeblikket beste angriper mot den beste gjennom tidene fredag kveld. Alt peker mot et spennende oppgjør når San Antonio Spurs og Minnesota Timerwolves møtes i Texas. 

Kevin Love går inn i denne gampen med 23.9 poeng og 13.8 rebounds i snott. Han har notert seg for 26 poeng ved to anledninger - når T-wolves har vunnet to strake, og dermed sørget for .500 i regnskapet. Han skal imidlertid få kamp av Tim Duncan - hvis spiller fremdeles gjør sine saker godt i en alder av 37 år. Veteranen kan skilte med 13.4 og 8.3 pr kamp, men kanskje viktigst av alt: Spurs har 17-4 på sine 21 innledende kamper, og kun to tap på hjemmebane. 

Minnesota har kvalitetene som skal til for å være en dominerende faktor i Western de kommende årene. Love og Ricky Rubio er lagets juveler, mens benken er direkte svak: Kun 22 poeng pr kamp sammenlignet med Spurs-benken som leverer 45.6 poeng. Det kan gjøre dem sårbare i andreomgangen, og følgelig gjøre det smart å satse på at vertene leder ved pause. 

Timberwolves er i tillegg frynsete bakover på banen, til tross for Loves tilstedeværelse. Over 207.5 poeng, og San Antonio med -8.5 i handicap til 1.90 er de anbefalte spillene. 


New Orleans – Memphis 

Som tingene har gått filleveien for Memphis Grizzlies den siste tiden. Quincy Pondexter er trolig ute resten av sesongen, mens Marc Gasol, Tony Allen og Ed Davis allerede er å finne på sykestua. Laget står med 4-6 på sine 10 seneste, og 10-11 totalt. 

Det er slik sett et dårlig tidspunkt å besøke New Orleands Pelicans på - et lag som har vunnet seks av de 10 nyligste. Alle nevnte gevinster har kommet mot lag som sliter, men de har i det minste klart å holde seg flytende i Anthony Davis' fravær. De trøbler vel og merke fremover på banen, noe som gjør Under 192.5 poeng aktuelt. Likeså med vertene -4.5 i handicap til 1.90 i odds. 

Beste Spill:

Sats på Over 207.5 poeng i oppgjøret San Antonio Spurs vs Minnesota til 1.88 i odds