NBA, Tippetips: Spurs vinner Texas-derby!


San Antonio - Dallas SPILL og SE Live på Unibet TV fra 01.05

Nyt Tim Duncan mens du ennå har muligheten. Veteranen er trolig den beste i sin posisjon gjennom NBA-historien, og en av hovedårsakene til at San Antonio Spurs fremdeles er best i Western Conference. 

Selv uten Tony Parker, har Spurs evnet 5-1, og befinner seg helt i rygg på Oklahoma City Thunder. 4.50 i odds på at de blir å finne i finalen i juni er således fantastisk godt betalt. 8.50 i odds på at Miami Heat blir å finne som finalemotstander - en ren reprise av 2013, altså - lar seg også høre.

Med mulig comeback for Parker, og etter to etterfølgende tipoengsseiere mot Charlotte og Detroit henholdsvis, er San Antonio priset til 1.40 i odds for seier over Dallas Mavericks i Texas-derbyet natt til mandag.

Mavericks' fire strake seiere fikk sitt endelikt med tapet mot Chicago fredag. Lagets gode stim i forkant var vel og på grunn av seiere over langt svakere motstand. I tilsvarende oppgjør for syv uker siden tapte de 90-112.

Iløpet av Duncans 10 seneste kamper, har han notert seg for 18.1 poeng i snitt - kun marginalt dårligere enn mot Dallas forrige sesong. Sats på Spurs med -8.5 i handicap til 2.45 i odds, mens Over 211.5 omsettes til 1.90.

Beste Spill: Sats på at San Antonio vinner med -8.5 i handicap til 2.45 i odds