NBA, Tippetips: Spurs tar sin åttende strake seier!


Alt borger for at San Antonio slår Portland Trail Blazers i nattens NBA-oppgjør, mener Unibets NBA-ekspert Mark Woods...


San Antonio Spurs 1.28, Portland Trail Blazers 3.75 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 02.35

Med syv strake seiere, og etter å ha klatret opp på tabelltopp i Western Conference, har San Antonio Spurs satt seg fore et nytt mål. Nemlig å ta topplasseringen i playoff-seedingen.

Lagets seneste formoppsving har gitt dem et lite overtak vis-a-vis Indiana Pacers. Selv om San Antonio Spurs på alle måter ikke har vært toneangivende i det ordniære seriespillet, vil de se tilbake til juni 2013 og undres over hvorvidt de hadde vært regjerende mestere dersom Kamp 7 av NBA-finalene hadde gått av stabelen foran eget publikum.

Den aldrende spillerstallen til tross; Spurs vet hvordan man vinner - og ikke minst når man skal prikke inn toppformen. Det betyr følgelig at de representerer et godt spill med henblikk på tittelen (8.50), siden Indiana og Miami ikke er helt overbevisende om dagen.

Portland, med sine tre nederlag på rappen, synes ikke lenger å være i stand til å sikre seg hjemmebane i første runde. Laget som leverte over evne i første halvdel av sesongen, har kun levert sesongsnittet på 107.5 poeng i én av sine seks seneste kamper.

Ettersom Kawhi Leonard begynner å finne seg til rette i San Antonio igjen, bør du satse på at Spurs vinner med -8.5 i handicap. Du bør i tillegg vurdere Over 214.5 poeng til 2.15 i odds. 

Beste Spill: Sats på San Antonio med -8.5 i handicap til 2.08 i odds