NBA, Tippetips: Sats på under 201.5 i Golden State vs Clippers!


Golden State Warriors 2.08 – Los Angeles Clippers 1.75 (Clippers leder 2-1)

Midt i deres mest seriøse titteljakt noen sinne, har LA Clipper klart å skape overskrifter grunnet utenomsportslige forhold, snarere enn hva de har prestert på banen. Spørsmålet er om skammen over eier Donald Sterling vil påvirke søndagens Kamp 4 i 1. Runde av playoff-spillet mot Golden State?

Med lydopptak som visstnok skal dokumentere Sterlings rasistiske kommentarer, vurderte Clippers streik som protestform overfor deres egen arbeidsgiver. Ifølge Chris Paul, akter de heller å kjempe om mesterskapstittelen: "Vi akter ikke å la noe står i veien for drømmen vår".

Situasjonen kan faktisk komme til å bringe LA-spillerne tettere sammen. Men, etter at de kun maktet 98-96-seier i Kamp 3, er Clippers nødt til å skjerpe seg - i tillegg til at Paul fortsetter å levere varene.

Til tross for at han ikke ble klarert for spill før like i forkant av kampen, kunne Paul skilte med 15 poeng og 10 assists. All Star-spilleren har i tillegg vært en del av et kollektiv som nøytraliserte Stephen Curry. Sistnevnte har notert seg for 18 poeng pr kamp hittil i playoffen.

I hva som tilsynelatende blir en jevnspilt batalje, er Clippers med 1.96 i odds for -2.5 i handicap og Warriors - med samme margin - til 2.40 strålende betalt. Siden disse lagene ofte holder hverandre i sjakk, er det fornuftig å satse på Under 201.5 poeng til 3.00 i odds.

 

Portland Trail Blazers 1.73 - Houston Rockets 2.14 (Blazers leder 2-1)

Rockets kom seg ut av knipa takket være en god foretstilling av Troy Daniels på overtid i Kamp 3. Resultatet sørget likeledes for å hindre 0-3. Men, de blir nødt til å grave dypt atter igjen i søndagens oppgjør i Portland - spesielt må de stoppe LaMarcus Aldridge. 

Angriperen leverer i snitt 37.3 poeng pr kamp, men har funnet det noe vanskeligere de gangene Houston har stilt med duoen Omer Asik og Dwight Howard. Dersom de kan gjenta bedriftene, er kanskje ikke Daniels tilstrekkelig. Blazers er tilgjengelig til 1.96 i odds for -2.5 i handicaå, og priset til 3.25 i odds for å gå opp i 4-2.

 

Washington Wizards 1.78 – Chicago Bulls 2.04 (Wizards leder 2-1)

Til tross for at de gikk på en smell i Kamp 3, er Washington priset til 3.10 i odds på å gjøre av med Chicago 4-2, og 1.78 i odds på å gå seirende ut i Kamp 4 i DC. Like fullt; de må klare seg uten Nene, hvis spiller er suspendert.

Nenes tilstedeværelse - både i forsvar og angrep - har begrenset Joakim Noah til 12 poeng pr kamp, i tillegg til viktige bidrag offensivt. Chicago er tilgjengelig til 2.04 i odds for seier, og kan se sitt snitt dersom de justerer offensiven. Du kan vurdere å satse på Over 194.5 poeng til 3.90 i odds - et spill som har gått inn i de tre foregående kampene.

 

Brooklyn Nets 1.50 – Toronto Raptors 2.60 (Nets leder 2-1)

Nets har gjort det enkelt hittil: Stresse Kyle Lowry, samt presse resten av Raptors til å ta ansvar. Det har fungert etter planen, selv om Toronto - som er priset til 2.20 i odds for +2.5 i handicap - fremdeles er nødt til holde koken for å holde Brooklyn på tå og hev. Og ikke minst for å kunne knipe en borteseier. 

Beste Spill: Sats på Under 201.5 poeng mellom Golden State og LA Clippers til 3.00 i odds