NBA, Tippetips: Sats på under 185.5 poeng mellom Indiana og Orlando


Indiana-Orlando

Etter at de mistet NBAs beste statistikk, håper Indiana Pacers at Paul George kan finne tilbake til toppformen mandag. Da venter nemlig bunnlaget Orlando Magic.

Lederlaget i Eastern Conference har tapt to av sine fire nyligste kamper, inkludert et sjelden hjemmetap mot Phownix. Pacers kan likevel skilte med imponerende 22-2 på hjemmebane. 

George har i sannhet slitt den siste tiden, der han kun har levert 16 poeng pr kamp - langt unna sesongsnittet på 22.9. 

Å finne tilbake til toppformen mot Orlando vil definitivt hjelpe så vel klubb som egen statistikk. All Star-spilleren tegnet seg eksempelvis for 24 poeng i 97-87 seieren over Magic i sesongpremieren.

Pacers har kun sluppet inn 85.0 poeng pr hjemmekamp, noe som må fortone seg som et mareritt for gjester med scoringsvegring på bortebane (92.2). 

Indiana er priset til 1.90 i odds for -15.5 i handicap. Selv om dette oppgjøret tilsynelatende blir enveiskjøring, er det grunn til å være på vakt. 

Ikke siden 15. januar - i storseieren over Knick - har Pacers vunnet med en slik margin. Nåværende formkurve forteller oss at det kan lønne seg å satse på Under 185.5 poeng til 2.55 i odds.

Best bet: Sats på Under 185.5 poeng i oppgjøret Indiana-Orlando til 2.55 i odds