NBA, Tippetips: Sats på Pistons med handicap mot Lakers uten Kobe


LA Lakers v Detroit Pistons

Nyheten om at Kobe Bryant er tilbake i trening kan fungere som en vitamininnsprøytning for Los Angeles Lakers. Med forferdelig svake 4-7 i sesonginnledningen, trenger de normalt gode LA-gutta all den hjelp de kan få i påvente av Kobes skadecomeback tidligst neste måned. 

Lakers møter et Detroit Piston-lag som selv befinner seg i et aldri så lite uføre. Gjestene har tapt fire av sine fem seneste. I de foregående sesongene har de satt sin lit til et solid forsvar, men også dét virker å svikte inneværende sesong. Et snitt på 104.3 baklengspoeng er drepen når man ikke scorer mer enn 98.1 poeng. Jodie Meeks har imidlertid vært lagets sterkeste spiller. 

Lakers har vært de svakeste til å stoppe motstandernes overganger, slik at jeg således forventer at Pistons setter fart på ballen når de har muligheten. 

Det betyr følgelig at Detroit kan gi muligheten i markedet for handicap på -2.5 til 1.91, og i tillegg ta den totale poengsummen over 204 til 1.90 i odds. 


Sacramento Kings v Memphis Grizzlies

Grizzlies trøbler fortsatt, og fasiten på bortebane er 1-3. De krysser fingrene for bedring når de møter Sacramento Kings - vis klubb står med 2-4 foran egne fans. 

Klubben kan saktes gjøre med litt show foran hjemmepublikumet, noe som kan skje dersom Greivis Vasquez kan kutte ned på antallet overganger imot og DeMarcus Cousins viser litt mer stabilitet. 

Men, Memphis er selv på bedringens vei. Sats på at de vinner med -2 i handicap til 1.91 i odds. Vurdér også Under 189 poeng.

Beste Spill: Sats på at Detroit vinner mot LA Lakers med -2.5 i handicap til 1.91 i odds.