NBA, Tippetips: Sats på at Philadelphias problemer fortsetter mot Washington!


Philadelphia – Washington

Philadelphia 76ers stinker. Og selv om ingen våger å si det, er det åpenbart at alle ressursene er fokusert på kommende sesong. Inneværende er på alle måter over. 

Kollapsen passer selvsagt inn klubbens restruktureringsplaner. Og dersom den nedadgående spiralen fortsetter, dumper de under Milwaukee, og sikrer seg følgelig de beste loddene i lotteriet som kommer til sommeren.

Det betyr uansett at de kommer til å gå på en rekke stygge tap - med voldsom margin - frem mot sesongslutt. Washington Wizards - som de ønsker velkommen lørdag - er tilgjengelig til 2.90 for -15.5 i handicap.

Ettersom Wiz i snitt leverer 100.2 poeng pr kamp, er de kanskje ikke de mest aggressive offensivt. De har like fullt vunnet fem strake kamper, til tross for Nenes skadefravær.

76ers har tapt 12 på rappen, og sluppet motstanderen til 116 poeng pr kamp. Selv å spille foran eget publikum har vært til liten nytte, hvor de har 11 strake nederlag å vise til. Forsvarsspill synes likeledes som et fremmedord, noe som gjør at det kan lønne seg å satse på Over 218.5 poeng til 2.45 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Washington vinner mot Philadelphia med -15.5 i handicap til 2.90 i odds