NBA, Tippetips: Sats på Memphis mot Oklahoma!


Oklahoma City Thunder 1.35 – Memphis Grizzlies 3.30 (serien står uavgjort 2-2)

Kamp 5 er viktig i NBA-playoffen uansett, men for Thunder er det på tide å presentere seg som seriøse tittelkandidater etter at Memphis har skapt problemer i de tre seneste kampene. 

Siden årets mesterskapskamp er det jevneste på over et tiår, har OKC en gyllen mulighet til å gå hele veien. Vel og merke dersom de får ut sitt fulle potensial. Oddsen på at Thunder kniper tittelen er 5.00, noe som gjør dem til tredje-favoritter bak Miami Heat (2.65) og San Antonio Spurs (4.25). Realistisk sett; dersom Memphis tar seg videre fra 1. Runde, hvem sier at de ikke kan klare det (51.00)? Underligere ting har skjedd tidligere...

Det har endt med overtid i de tre seneste oppgjørene mellom Grizzlies og Thunder, noe som forteller oss at det kan lønne seg å satse på gjestene til 2.45 i odds med +3.5 i handicap.

Selv om OKC virker å ha funnet en løsning på Zach Randolp, kan det være på tide å satse på at Memphis avanserer til neste runde til 3.65 i odds - selv om de er nødt itl å vinne minst én bortekamp.

 

Los Angeles Clippers 1.32 – Golden State Warriors 3.40 (serien står uavgjort 2-2)

Ingen kan være helt sikre på hvor Clippers-spillernes hoder befinner seg om dagen - der de står midt i rasismeanklagene som omhyller Donald Sterling. Like fullt; måten de tapte på mot Warriors indikerer at tankene deres var et ganske annet sted.

Mulige sanksjoner vil bli annonsert i forkant av Kamp 5, og representerer således ferske forstyrrelser. Selv om Clippers normalt er et bedre lag enn Golden State, gjør LAs interne stridigheter Warriors -2.5 til 4.10 i odds fryktelig fristende. 

 

Chicago Bulls 1.52 - Washington Wizards 2.60 (Wizards leder serien 3-1)

Det er vinn eller forsvinn for Bulls, hvis lag har blitt overlistet av Washington - inkludert 98-89 i Kamp 4. Med Nene tilbake kan dette bli ytterligere vrient for Chicago. Basert på lagenes respektive formkurver: Sats på at Wizards avanserer. 

Beste Spill: Sats på Memphis med +3.5 i handicap til 2.45 i odds