NBA, Tippetips: Sats på Mavericks mot Minnesota!


Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 01.05)

Det var en gang da Dirk Nowitzki var NBAs ubestridte forward, og ikke Tim Duncan. Tyskeren er for all del fremdeles imponerende i en alder av 35 år - med sine 21.5 poeng pr kamp. Et snitt som i tillegg kun er marginalt svakere enn karrieresnittet. Han møter nå mannen som er den beste i sin posisjon, når Dallas Mavericks tar turen på besøk til Minnesota Timberwolves.

Kevin Love har levert tosifret hva angår både poeng og rebounds den siste tiden. Love har nemlig bidratt med minst 25 poeng og 11 rebounds i hver av sine seks siste kamper. Timbervolwes kan vise til 3-3 i samme periode, og 15-15 totalt denne sesongen. De er i fare for å sløse bort stjernespillerens verdifulle bidrag, dersom de ikke evner å finne en eller to andre som kan gi ham støtte.

Minnesota tegner seg i snitt for 106.4 poeng pr kamp - så vidt mer enn Mavericks| 103.9 - og kan i tillegg vise til litt over 100 possessions pr kamp. Dersom Ricky Rubio kunne skyte bedre enn middelmådige 34%, ville laget ganske sikkert ha passert både Portland og Houston på statistikken over ligaens fremste angrep.

Klubben har derimot satt inn 114 poeng i snitt i sine to seiere over Dallas denne sesongen, mens Mavericks står med 107. Poenggrensen er satt ved 214.5 i kveldens oppgjør, og ikke noe skulle tilsi at dette ikke blir et annet poengrikt møte. Dallas har vel og merke vunnet overbevisende mot både Chicago og Houston de siste dagene, og 2.60 for seier eller +4.5 i markedet for handicap, er bra betalt.

Beste Spill: Sats på Dallas med +4.5 i handicap til 1.90 i odds