NBA, tippetips: Sats på at LeBron mister MVP-tittelen!


Nå som NBA-sesongen atter igjen står for døra er spørsmålet hvilke spillere som stikker av med titlene i 2013/2014...


Most Valuable Player

LeBron James er priset til 1.90 i odds på å forsvare MVP-tittelen. Med Dwayne Wades nedadgående kurve blir han om ikke annet en hjørnestein i Miami-laget. Oddsen på at noen andre vinner MVP-kronen er 1.82, og det er alltid en viss fare ved å stole det samme navnet år etter år. Kanskje det er Kevin Durants sesong? 


Rookie of the Year

80% av NBA-trenerne forventer at Orlando Magic-nykommeren Victor Olapido tar denne tittelen. Dette til tross for at han bare var femtevalg i draften. Oddsen er uansett 2.50 på at så skjer. Olapido hadde en god sommersesong, men han blir nå benyttet i en ny posisjon (point guard) hvor han aldri tidligere har spilt. Det burde være rimelig å hevde at det derfor knytter seg en del usikkerhet til hvordan den forestående sesongen vil forløpe. Sacramentos Ben McLemore (8.50) kan kjapt seile opp som en seriøs kandidat dersom Kings tar skritt i riktig retning. Det samme gjelder Clevelands Anthony Bennett (12.50). Sistnevnte er priset godt, selv om vi ikke er helt sikre på evnen til å spille forsvar. 


Most Points per Game

Med Russell Westbrook ute av bildet, er det Kevin Durant som skal bære Oklahoma City på sin skuldre i sesonginnledningen. Dersom han er i stand til å gjenta prestasjonene fra forrige sesongs play-off, er det ikke noe å lure på til 2.05 i odds. Dersom du er ute etter en outsider, kan du vurdere Tony Parker (75.00) nå som kollegene i San Antonio er på hell og ikke er så aktive offensivt. 

 

Assists

Chris Paul er uhyre viktig dersom Doc Rovers og Clippers skal ha forhåpninger om en god sesong. Følgelig vil han være nødt til å legge pasninger så vel som å score. Paul er priset til 2.20, mens det beste spillet må være Mike Conley med 70.00 ganger innsatsen. Spesielt sett i lys av at Memphis trolig vil skru opp tempoet denne sesongen. 


Rebounds

Dwight Howards inntreden i Houston betyr at han er priset til 1.55 på nok en gang å vinne rebound-kronen. Dersom Rockets imidlertid beholder Omer Asik, kan rebound-jobben bli delt på duoen. Vurdér også Bulls' franskmann Joakim Noah til 25.00 i odds.