NBA, Tippetips: Sats på LA Clippers mot Lakers!


LA Clippers-LA Lakers (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 03.35)

Det står et aldri så lite Los Angeles-derby på menyen fredag. Selv om det kanskje ikke helt kan måle seg med intensiteten vi finner i El Clasico eller the Old Firm, er spørsmålet om vi likevel kan få se en Hollywood-avslutning? 

Lakers krysser i alle fall fingrene for at så skjer. Clippers har nemlig stjålet rampelyset denne sesongen, og det virker som en evighet siden den falne storheten slo vertene 116-103 i sesongens første kamp. 

Etter den kampen har det stort sett gått i nedoverbakke for the Lakers, hvis klubb står med ni tap på sine 11 oppgjør etter at Kobe Bryant pådro seg en ny skade. Likeledes har de i snitt scoret 11.4 poeng mindre enn motstanderen i de 10 seneste kampene. 

Clippers akter å straffe sine erkerivaler, og selv uten Chris Paul har de fortsatt den gode trenden ved hjelp av playmakeren Darren Collison. Sistnevnte har levert 16.7 poeng pr kamp etter at han ble dyttet inn i startoppstillingen. Laget har vunnet fire av fem, mens de samtidig har notert seg for 109.0 poeng i snitt i samme periode.

Lakers er outsidere med 10.5 i markedet for handicap. Deres offensive problemer tatt i betraktning er det verdt å satse på Under 208.5 poeng til 1.94 i odds. 

Ettersom lagets problemer er i ferd med å drepe håpet om play-off spill, kan vi forvente nye forsøk på å bytte bort Paul Gasol før overgangsvinduet stenger neste måned. 

Beste Spill: Sats på Clippers i oppgjøret mot Lakers med -10.5 i handicap til 1.85 i odds