NBA, Tippetips: Sats på få poeng mellom Spurs og Clippers!


San Antonio-LA Clippers

De to gigantene i Western Conference møtes i Texas natt til søndag. Spørsmålet er om LA Clippers kan bevise at de kan spise kirsebær med de aller beste? Svaret får vi mot San Antonio Spurs. 

Spurs befinner seg i øyeblikket på tredjeplass i Western, bak Portland og Oklahoma City. Som regjerende mestere er de imidlertid fortsatt favoritter med 3.25 i odds for tittelen. Laget er definitivt også de man skal slå dersom man har ambisjoner om å ta seg hele veien til finalen. 

Clippers er på sin side priset til 5.00 i odds for Western-tittelen, og et lag med nevnte ambisjoner. De har allerede gjort av med San Antonio med sifrene 115-92 så sent som forrige måned, da Blake Griffin noterte seg for 27 poeng. 

Tony Parkers skade i tredjeperioden var hovedårsaken til at Chris Paul kunne få frie tøyler - og følgelig orkestrere Clippers-seieren. Med Paul ute i en måned, har franskmannen og Spurs sikkert en plan om å senke gjestenes tempo ytterligere. Det kan bety Under poenggrensen, og ikke minst muligheten til å slå en rival. 

Beste Spill: Sats på Under i oppgjøret mellom San Antonio Spurs og LA Clippers