NBA, Tippetips: Sats på Brooklyn Nets borte mot Atlanta!


Atlanta-Brooklyn (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 21.05)

Det er duket for NBAs utenlandske oppvisning torsdag, når Atlanta Hawks møter Brooklyn Nets på O2 Arena i London. Spørsmålet er hvem som trekker det lengste strået, når play-off kampen i Easter Conference for alvor drar seg til? 

De sedvanlig sightseeing-turene, fotoseansene og salgsoppgavene for seriens sponsorer og fans, understreker at kampen på O2 er lite annet enn forretning. Ettersom rivalene i divisjonen har gjort det bra de siste ukene, er ikke jetlag en gangbar unnskyldning. 

Det eneste Hawks må avgi - hvis klubb er priset til 1.85 med +2.5 i handicap - er hjemmefordelen. Laget står med 14-5 hjemme i Atlanta, men dette er for all del en bortekamp. Akkurat som det var i 86-91 tapet mot Brooklyn forrige uke. 

Siden den gang har de plukket solide seiere mot Houston og Indiana før de tapte i Memphis. Laget stiller noe svekket uten DeMarre, mens Lou Williams vikarierer. 

Brooklyns fem strake seiere fikk sitt punktum mot Toronto søndag. Det er likevel forsvarsspillt - og mindre rotering på spillerne - som har gitt dem et løft den siste tiden. 

Selv med Deron Williams ute, kan jevnere spill hjelpe dem inn i Play-off kampen. Oddsen på seier er 1.72. 

Beste Spill: Sats på Brooklyn med handicap mot Atlanta til 1.98 i odds