NBA, Tippetips: San Antonio gir Philadelphia juling!


San Antonio - Philadelphia

Hva kan gå feil når NBAs beste og svakeste lag møtes natt til tirsdag? Svaret for Philadelphia 76ers' del er "ganske mye".

Klubben står med 24 strake tap, og det er flere tilgjengelige kuler i kuleramma. Det ligger neppe an til bedre tider når de tar turen til San Antonio Spurs, hvis motstander har vunnet 13 på rappen og på vei mot seriebeste 53-16. 

Nå som Gregg Popovich allerede kjenner lukten av playoff-spillet, har lederlaget i Western Conference begynt å hvile sine beste spillere når anledningen byr seg. Men, selv uten Tim Duncan og Manu Ginobili tok Spurs 99-90 seier mot Golden State lørdag.

Duoen bør være tilbake her, selv om det er lite trolig at de deres deltagelse vil være påkrevet. Philly er priset til 3.90 i odds på å tape med +14.5 poeng eller mindre. San Antonio-benken er så vidt god at selv om den normale startoppstillingen får begrenset spilletid, er det tilstrekkelige kvaliteter blant reservene. De møter her NBAs svakeste lag; et mannskap som slipper inn 110 poeng pr kamp.

I markedet for handicap, er den beste kombinasjonen å satse på Spurs -22.5 poeng til 2.08 i odds. 76ers er imidlertid så svake at det kan lønne seg å satse på Under 206.5 poeng til 2.45 i odds - når Philadelphia nærmer seg klubbrekorden med 26 strake tap.

Beste Spill: Sats på Under 206.5 poeng til 2.45 i odds i oppgjøret San Antonio vs Philadelphia