NBA, Tippetips: Rockets ler sist og best mot Pacers!


Det blir seier for Houston Rockets og New York Knicks, mener Unibets Mark Woods...


Houston Rockets 1.58, Indiana Pacers 2.40 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 03.35

Til tross for lagets kronisk ujevne prestasjoner, tidvise kollapser og nonsjalante tilnærming som har frustrert trenerteamet, kan man ikke nekte for at det finnes talenter i Houston Rockets. 

Dwight Howards formkurve, og en egen evne til å knipe gevinster, har gjort Kevin McHales mannskap til en spennende størrelse med to måneder igjen av den ordinære NBA-sesongen.

Etter å ha vunnet åtte av sine 10 seneste kamper, ønsker Houston vaklende Indiana Pacers velkommen natt til lørdag. De har mulighet til å bevise at årsaken til at de kjemper om tittelen slett ikke er en tilfeldighet. Ikke minst kan de hevne et pinlig 114-81 tap fra desember, da de var i en ganske annen form enn nå.

Det faktum at Howard er tilbake på All Star-nivå, har vært sterkt medvirkende. Spilleren har i snitt notert seg for 19.9 poeng og 13.3 rebounds iløpet av de seneste 10 kampene. Mens James Harden kan skilte med 27.8 poeng i samme periode, har Rockets gått fra utelukkende å satse offensivt til også å beskytte egen kurv.

Dét kan gjøre dem til en joker i Western når Playoff-spillet ruller i gang. Houston er priset til generøse 12.00 for divisjonsseieren, og 25.00 for mesterskapstittelen.

Etter at Indiana har tapt to strake kamper, og deres defensive problemer har gitt Miami mulighet til å feste grepet i Eastern, bør du satse på Houston med -5.5 i handicap.

 

New York Knicks 1.33, Utah Jazz 3.40 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 01.35

Knicks vant en kamp. Hvem hadde vel trodd at dét var mulig? Etter at de gjorde av med Minnesota Timberwolves onsdag, er spørsmålet om de kan gjenta bedriftene når Utah Jazz kommer til Madison Square Garden?

Gjestene står med 0-4 på sine nylige bortekamper, og Marvin Williams virker ikke å være i stand til å holde Carmelo Anthony i sjakk. Det er mye som tyder på at Jazz er i ferd med å runde av sesongen, noe som i sin tur gjør det aktuelt å satse på New York med -6.5 i handicap til 1.83.

Beste Spill: Sats på Houston med -5.5 i handicap mot Indiana