NBA, Tippetips: Raptors fikser Atlanta Hawks!


Det ligger an til en hyggelig kveld for Toronto Raptors, ifølge Unibets Mark Woods...

Atlanta Hawks 2.08, Toronto Raptors 1.75 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 00.35!

Toronto Raptors har flydd under NBA-radaren i store deler av sesongen. Med åtte gevinster iløpet av de seneste 11, befinner de seg på topp i Atlantic Division. Canadas store basket-stolthet er med andre ord på vei til sin beste sesong på mange år - til tross for dystre forhåndstips.

Det var nemlig ikke mangel på de som mente at Raptors ville gå glipp av playoff-spillet. Takket være et forsvar som kun slipper inn 97.2 poeng pr kamp - og angriperne DeMar DeRozan og Kyle Lowry - vil være en vrien motstander for noen og enhver. 

Raptors vil trolig kaste seg inn i overgangsmarkedet til sommeren. De har vel og merke mulighet til å gjøre seg selv til en seriøs kandidat hvis de henter én eller to kvalitetsspillere. Æren for dét skal hovedsaklig tilskrives den ferske hovedtreneren Masai Uriji.

Tirsdag tar Toronto turen til Atlanta for oppgjøret mot Hawks. Disse lagene kan vise til 1-1 i årets sesong, etter at Raptors gikk seirende ut med 104-83 foran egne fans forrige måned.

Atlanta har vært plassert midt i sumpa, men har hevet seg med fire strake gevinster og ligger i skrivende stund på syvende i Eastern Conference. Det er likevel verdt å merke seg at samtlige seiere har kommet mot Under .500-motstandere. Nå som Toronto er i slag bør du satse på gjestene med -5.5 i handicap, eventuelt vurdere Under 195.5 poeng til 2.45 i odds. 

Beste Spill: Sats på at Toronto vinner med -5.5 i handicap mot Atlanta til 2.55 i odds