NBA, Tippetips: Problemfritt for Houston mot Oklahoma


Houston-Oklahoma (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 00.05)

Da Russell Westbrook returnerte fra skade tidligere enn antatt, ga det Oklahoma City Thunder et skikkelig løft. Når de nå må klare seg uten All Star-spilleren i to måneder, er spørsmålet om de likevel kan holde koken?

Svaret er trolig "Nei". OKCs statistikk viser 24-5, og er etter all sannsynlighet så godt som det blir. Spesielt når de nå må klare seg uten playmakeren, hvis spiller i snitt leverer 21 poeng og syv assists pr kamp. Det vil også - etter alle solemerker - sørge for en dårligere seeding, og følgelig en vanskeligere vei gjennom playoffen.

The Thunder har i snitt scoret 3.1 poeng mer pr 100 possessions med Westbrook på banen. Som vi så i mannens første opphold på sidelinja ved starten av sesongen, er det Kevin Durant og Reggie Johnson som må ta ansvaret i Westbrooks fravær.

Vi kan trolig forvente to ting: At Durant scorer mer, og at Oklahoma City vinner færre kamper, noe som starter allerede når de ønsker Houston Rockets velkommen.

OKC kan parere Dwight Howard godt med Serge Ibaka og Kendrick Perkins, men har mindre å stille opp mot i møte med sin gamle stjernespiller James Harden. Sistnevnte har i snitt notert seg for 25.3 poeng pr kamp i løpet av lagets tre strake seiere.

Selv om Thunder står med 13-1 på hjemmebane, vil the Rockets håpe at de får et oppsving med en ulastelig antrukket Westbrook på tribunen.


Golden State - Cleveland Cavaliers (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 23.05)

En annen All Star-spiller som ikke blir å se i aksjon søndag kveld, er Andrew Bynum. Spillerens dager synes å være talte etter at han har blitt suspendert av klubben selv. Kun øyeblikksvis effektiv, kan Bynums trolige avskjed hjelpe Cavaliers - forutsatt at de kan hente inn en brukbar spiller.

Det bør i mellomtiden gi Andrew Bogut anledning til å dominere rebound-statistikken når Golden State Warrioirs kommer til byen. Med en Stephen Curry i form, bør vi satse på at Warriors går seirende ut.

Beste Spill: Sats på Houston med handicap mot Oklahoma City