NBA, Tippetips: Portland og Detroit styrer mot poengfest!


Detroit Pistons vs Portland Trail Blazers (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 23.05 GMT)

 

Med en overlegen statistikk i Western Conference - 20-4 - har Portland Trail Blazer tvunget forståsegpåerne til å stille seg spørsmålet: Er de virkelig en seriøs kandidat? 


Laget er nå nede i 15.00 i odds på å vinne NBA-tittelen, og 7.00 ganger innsatsen som vinner av Western. Med stadige påfyll av selvtillit, ser det i øyeblikket ut som de er nettopp seriøse utfordrere. Det som taler til deres fordel, er at de i løpet av den neste måneden har en fordelaktig terminliste - foruten gjennom julehelgen, når de møter Miami, Oklahoma City og LA Clippers. 


Blazers jakter sin fjerde strake seier søndag kveld når de tar turen til Detroid Pistons, hvis lag ble slått 109-103 da lagene møttes i Oregon i midten av november. LaMarcus Aldridge, i skrivende stund lagets mestscorende med 23.4 poeng, ble holdt i tøylene i nevnte kamp. Kun 18 poeng ble fasiten den gang. Pistons storvokste Andre Drummond og Greg Monroe synes å holde ham i sjakk bedre enn noen andre.


Detroit leverer NBAs beste i feltet med 51.3 poeng, men de er nødt til å stole mer på Brandon Jennings her. Portland er så vidt gode offensivt at vi kjapt kan se 207.5 poeng til 1.90 i odds. De godtgående gjestene er tilgjengelig med -4.5 i handicap-markedet. 
Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves


Kevin Loves 42 poeng for Minnesota Timberwolves fredag bekrefter spillerens berettigelse til All Star-statusen. Men, han har fått litt hjelp fra Ricky Rubio den seneste tiden, hvorav spanjolen har bidratt med 17 poeng i snitt i hver av de siste tre kampene. Akkurat dét kan bli til hjelp når Minnesota møter skrøpelige Memphis Grizzlies søndag. Marc Gasols fravær en en strek i regningen defensivt - noe minst 100 baklengs i fire av de fem seneste illustrerer. 


Minnesota er tilgjengelig med -3.5 i handicap-markedet, men sats heller på Over 197.5 poeng til 1.90 i odds.


Med stadig flere lag som fokuserer på å få fart på spillet, kan det være ekstra penger å tjene på enkelte av Stats Bets'ene - spesielt førstemann til 50 poeng. Golden State Warriors, med så mange strenger å spille på, bør kunne gjøre av med Phoenix Suns. Laget er i tillegg priset til 1.90 i odds på å nå 50 poeng før motstanderen. 


Beste Spill: Sats på Over 207.5 poeng mellom Detroit vs Portland