NBA, Tippetips: Portland går seirende ut av angrepskrigen!


Portland-Minnesota

To av de beste angriperne i NBA møtes natt til søndag, når Portland Trail Blazers ønsker Minnesota Timberwolves velkommen. Selv om Kevin Love allerede har sikret seg All Star-billett, kan du ta deg gift på at han ville vært i LaMarcus Aldridge' sko.

Portland (32-11) har kun tapt fire kamper på hjemmebane denne sesongen. Arenaen har heller ikke vært et foretrukket sted for Wolves, som faktisk kun har gått seirende ut ved én anledning i løpet av de 16 seneste der. 

Etter tre strake seiere har Minnesota endelig maktet å gi Love assistanse med henblikk på poengsankingen. Kanskje mest overbevisende var de i så måte da de slo Golden State på bortebane fredag. 

Likevel er det slik at det meste av ansvaret fremdeles faller på galionsfiguren; hvorav Love har levert 25 poeng og 13 rebounds i snitt - noe bedre enn Aldridges' vel så imponerende 24.7 og 11.6. 

Selv om duoen skulle nøytralisere hverandre, er det fortsatt fordel Blazers her. Damian Lillard kan skilte med 21 poeng, sammenlignet med Ricky Rubios 8.6. Selv om begge lagenes innbyttere er blant de tre svakeste i serien, kan i det minste Portlands reserver vise til 4.4 færre pr 100 possessions enn motstanderen her. 

Det er derfor vertene, med en ekstra natts hvile, er verdt å satse på med handicap. Og ikke minst hvorfor du bør satse på Under poenggrensen. 

Beste Spill: Sats på Portland med handicap mot Minnesota