NBA, Tippetips: Poengfest mellom Heat og Knicks!


Det ligger an til mange poeng når de gamle rivalene Miami Heat og New York Knicks møtes natt til fredag, mener Unibets basketguru Mark Woods...


Miami Heat 1.16, New York Knicks 5.60 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra 02.05!

Det var en gang da møtene mellom Miami Heat og New York Knicks var det nærmeste vi kom MMA innen basketsporten. 

I nåværende form derimot, er nattens oppgjør ikke annet enn en regjerende tungvektsmester i møte med et rustent ringvrak. 

Selv med LeBron James på vei tilbake fra en brukken neste, er Heat priset til 1.16 i odds for seier. Laget står med fem strake seiere, hvorav tre på hjemmebane mot Under .500-motstand. Nå har de en ypperlig mulighet til å legge press på rivalene Indiana.

Med 21-4 foran eget publikum, akter Miami å kaste kjøkkenvasken i retning av New York, som selv står med 9-17 på bortebane. Etter tre strake tap, og å ha kvittet seg med Metta World Peace og Beno Udrih, har Knicks skuffende 21-36 totalt å vise til. Det er mye som tyder på at den uunngåelige nedturen har begynt. 

Med James, som i snitt har levert 31.1 poeng i sine 10 seneste kamper, tilbake i aksjon - bør du vurdere Over 209.5 poeng til 3.00 i odds. Likeledes, at Heat vinner mot Knicks med -9.5 i handicap til 1.85 i odds.

Beste Spill: Sats på Over 209.5 points mellom Miami og New York til 3.00 i odds