NBA, Tippetips: Poengfatting i Milwaukee vs Brooklyn!


Visste du at: Du ser Milwaukee vs Brooklyn gratis på Unibet TV?

Milwaukee - Brooklyn

Dersom NBA-sesongen sluttet i dag, ville Charlotte Bobcats vært det svakeste laget i play-offen gjennom historien. Eastern Conference ville i tillegg bli beskrevet som en kvalitetsmessig ørken, hvor lite av verdi overlever.

Da Atlanta slo Cleveland fredag, økte det antallet lag med seiere i Eastern til tre. Foruten Hawks, Indiana og Miamo er det uansett et osean av middelmådigheter. Lag som Boston, Washington og...ja, fryktelig svake Bobcats, er i rute til å klare play-off spill. Ikke underlig, derfor, at mange åpent mener at .500 bør være minimum for å få lov til å avansere. 

Det er vel og merke trøst å finne i det faktum at det fortsatt er tidlig i sesongen. Det betyr at en seiersrekke vil sende klubber utenfor topp 8 med i kampen. Slikt gir fornyet håp til både Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks - divisjonens tabelljumboer - i forkant av lørdagens oppgjør. 

Ingen hadde forventet Bucks med i kampen om play-off uansett. The Nets har på sin side ingen unnskyldninger. De beviste i torsdagens kamp mot Knick, at selv mot andre hardt prøvede lag har de evnen til å implodere. Hovedårsaken er at Brooklyn har et fryktelig svakt forsvarsspill, noe som i sin tur gir motstanderen mulighet til å konvertere 41.6% av trepoengforsøkene. Det kan tale til fordel for Milwaukee, hvis lag skyter 37.7, og som nettopp har fått påfyll av selvtillit etter seieren på overtid mot Washington.

Bucks er priset til 2.25 i odds for seier, men de frykter Brook Lopez - spesielt dersom Zaza Pchulia forblir skadet i likhet med klubbkollega Larry Sanders. Nets kan meget vel komme lett til scoringsmuligheter i feltet, og med dét i mente er Under 189.5 poeng høyaktuelt. 


Utah-Sacramento 

Det er noe høyere standard på Western Conference, hvor hele 10 lag ligger over .500. Samtlige lag - foruten to - er kun én gevinst unna .500. De to lagene som tilsynelatende ikke har muligheter til spill postseason er Sacramento Kings og Utah Jazz - klubbene som møtes i Salt Lake City lørdag kveld. 

Kings har tapt seks strake kamper, mens svake Jazz - som er priset til 1.75 i odds for seier - lå under med så mye som 42 poeng i fredagens ydmykende oppgjør mot Portland. Begge har tilnærmingsvis ikke-eksisterende forsvar, noe som gjør Over 193.5 poeng til 1.90 i odds aktuelt. 

Beste Spill: Sats på Under 189.5 poeng i Milwaukee vs Brooklyn til 1.92 i odds