NBA, Tippetips: Poengfattig mellom San Antonio og Memphis!


Skader en del av NBA-hverdagen. Det kan således være verdt å sjekke lagoppstillingene før du plasserer penger på disse kampene. 

La oss ta Milwaukee Bucks som et eksempel. Laget prises nå til lave 4.90 i odds på å slå Portland Trail Blazers i kveld. Hvorfor? På grunn av skaden som Jabari Parker pådro seg sist laget var i aksjon. Parker er nemlig ute resten av sesongen. 

Den tidligere favoritten til "Rookie of the Year" leverte ikke direkte mestertakter med kun 12.3 poeng pr kamp. Parkers skadefravær bør dermed ikke sette en stopper for Bucks' oppadgående trend. Mens Blazers - som står med 11-2 på hjemmebane - gir 2.50 i utbetaling med -12.5 i handicap, skal vi ikke avskrive Milwaukee. 

Skadelisten vil være et større spørsmål når San Antonio Spurs møter et Memphis Grizzlies som kommer fra en briljant seier over Golden State tirsdag. 

Vertene må klare seg uten Tony Parker og Kawhi Leonard, en duo som i snitt har levert 31 poeng pr kamp. 

Klubben må likevel sies å ha planlagt godt her. Tim Duncan og Manu Ginobili fikk hvile i mandagens oppgjør mot Portland, hvor Spurs' 95-108 tap kan hevdes å være et akseptabelt tap i den større sammenhengen. 

Mens Mike Conley jakter å kunne levere over sitt sedvanlige gjennomsnitt på 17.8 poeng, vil San Antonio stø seg på sitt forsvarsspill og vikarer. De vil videre krysse fingrene for at Memphis sliter med bakrus etter sesongens eneste to strake gevinster. 

Vanligvis ender det med 203.8 poeng mellom disse divisjonsrivalene. På grunn av alle faktorene vi har beskrevet her, kan vi imidlertid forvente et oppgjør med få poeng - snarere enn at Spurs vinner. Ikke minst grunnet at lagets to store navn er å finne på benken. 

Beste Spill: Sats på Under 196.5 poeng i oppgjøret San Antonio vs Memphis til 1.70 i odds