NBA, Tippetips: Pacers vinner nok en poengfattig seier!


Indiana Pacers 1.15, Sacramento Kings 6.00 (SPILL og SE live på Unibet TV fra 00.05 GMT)

Indiana Pacers topper fremdeles Eastern Conference. Selv om de ikke er et lag som leverer i overkant mye underholdning, har de gjort det til vane å kjempe om NBA-tittelen. 

Normalt sett, når et lag befinner seg på 24.plass på statistikken over poeng på hjemmebane - med 97.3 - er det normalt dårlig stilt. Og lagene som befinner seg i samme kategori som Pacers er da vitterlig under .500-lag. Ingen kan derimot matche Pacers defensive prestasjoner (18-1) hjemme på Bankers Life Fieldhouse. 

Gjestene Indianapolis leverer i snitt 82.6 poeng pr kamp - utrolige 6.5 poeng mindre enn andreplasserte Chicago, selv om de har blitt holdt til divisjonens svakeste field-goal prosent og antall trepoengere. 

Effektiviteten ble bevist fredag, da Washington ikke tegnet seg for mer enn 66 poeng - Pacers laveste antall baklengs siden 2005. 

Det byr på en ny utfordring for Sacramento Kings, som er på jakt etter sin fjerde strake seier - for første gang på nesten tre år. I løpet av klubbens tre seneste har Kings scoret i snitt 116.7 poeng, mens de har sluppet inn 94.0. Mye av den gode trenden skal tilskrives DeMarcus Cousins, hvis spiller har lagt inn en solid søknad for All Star-laget med 10 double-doubles på rappen. 

Roy Hibbert er derimot en spiller som Sacramento må ta seg forbi - og the Kings har heller ikke bedre enn 4-9 på bortebane. Gjestene er således priset til 1.90 i markedet for handicap med formidable +10.5, og 6.75 i odds for seier. Selv om det ikke hersker noen tvil om at Sacramento er på oppadgående, er Pacers-forsvaret altfor solid til å bryte ned. 

Beste Spill: Sats på Under 193.5 poeng i oppgjøret Indiana vs Sacramento til 1.96 i odds