NBA, Tippetips: Orlando vinner mot Boston!


Boston-Orlando - SPILL og SE Live på Unibet TV fra 19.05

To av NBAs bunnlag håper å kunne få en etterlengted opptur søndag kveld. På plakaten står Boston Celtics mot Orlando Magic.

For disse lagene - med litt over to måneder igjen av det ordinære sesongspillet - handler det om å redde et lite snev av ære, samt å posisjonere seg i forkant av draften. Det har i sannhet gått nedover med gamle guder; disse lagene var nemlig i NBA-finalen for ikke så altfor mange år siden. 

Boston (15-33) har vunnet to kamper mer enn søndagens motstanderen, men tapt 16 av 18. Det er inkludert fire strake tap som ikke engang kunne avhjelpes med Rajon Rondos comeback. 

Den tidligere All Star-spilleren kan vise til 6.7 poeng og 5.7 assists i sine seks kamper - noe som er godt under karrieresnittet. 

Celtics-trener Brad Stevens har lovet å gi Rondo flere spilleminutter - fra dagens 24 til om lag 30 mot Orlando. Det kan gi laget et løft offensivt. 

Magic, som kun har 3-12 å skilte med på bortebane, må klare seg uten Jameer Nelson. Laget kan imidlertid glede seg over at Nikola Vucevic er tigjengelig igjen. Det kan gi gjestene et fortrinn, og de er priset til 2.65 i odds for seier her. 

Likevel tror jeg ikke dette oppgjøret vil gi oss mange poeng å juble over, og således er Under 191.5 poeng til 1.87 i odds et relativt trygt spill. 

Beste Spill: Sats på at Orlando slår Boston til 2.65 i odds