NBA, Tippetips: Oklahoma City slår svake Lakers!


LA Lakers - Oklahoma City

Javel, så Los Angeles Lakers akter ikke å sparke hovedtrener Mike D'Antoni helt ennå. Men, når sommeren kommer, og laget havner på sin svakeste plassering siden de ankom Hollowood, vil det bli hett om ørene på 62-åringen.

Etter et ørlite oppsving, er det tilbake til tap for LA - hvis klubb har måtte gå tapende av banen i de tre seneste. Inkludert mot erkerivalen Clippers - med 48 poeng - for tre dager siden.

Et like overveldende tap kan ligge i kortene natt til mandag, når Oklahoma City kommer på besøk. Sistnevnte lag står nemlig med 119 poeng i snitt iløpet av sine fire nyligste kamper.

Og dét kan vise seg som et problem for Lakers, som på sin side i snitt har sluppet inn 107.9 poeng pr kamp denne sesongen. Ikke nok med det; 136 i snitt i de tre seneste.

Klubben har allerede tapt to ganger mot OKC denne sesongen, hvor Kevin Durat har levert 37 poeng i snitt. Selv om det kan være aktuelt å satse på Under 225.5 poeng til 2.35 i odds, bør du satse på at Thunder slår vertene med -15.5 i handicap.

Beste Spill: Sats på Oklahoma City med -15.5 i handicap mot LA Lakers til 2.45 i odds