NBA, tippetips: Oklahoma City & Chicago sørger for poeng!


Oklahoma City Thunder vs Chicago Bulls (SPILL and SE LIVE på Unibet TV fra 01.05 GMT)

To av Western Conference' sluggere er i aksjon natt til fredag. Oklahoma City Thunder er fremdeles nest-favoritter til å vinne divisjonen med 3.75 i odds, like bak San Antonio Spurs (3.25). Men, med syv strake gevinster kan OKC atter igjen tas med i samme åndedrag når man snakker om NBAs beste lag. På hjemmebane har det i alle fall prikkfritt rulleblad med 12-0. 

Thunder vil gå for den 13. strake mot Chicago Bulls, mens Russell Westbrook er i ferd med å nå nye høyder. Kevin Durrant leverer divisjonsbeste med 28.6 poeng pr kamp, og selv om All Star-spilleren Luol Deng med hell har holdt ham i sjakk tidligere, har Chicago små forhåpninger om å tøyle Westbrook på overganger. 

Bulls lar motstanderne score i snitt 93.1 poeng pr kamp, men har likevel bare én seier på sine syv seneste kamp. Selv defensivt er laget på nedadgående. I løpet av samme periode har de kun maktet å score 80.3 poeng selv, og laget tapte mot Houston onsdag. Oklahoma står foran et tøft borteoppgjør mot San Antonio lørdag, så dersom dette blir et høytempo-oppgjør fra første kast, kan vi bli vitne til lavere tempo i fjerde periode. De skal likevel kunne vinne med -13.5 i handicap til 1.98 i odds. 

Beste Spill: Sats på Over 192.5 poeng i Oklahoma vs Chicago til 1.92 i odds