NBA, Tippetips: Nuggets slår Utah Jazz!


Denver Nuggets 1.16, Utah Jazz 5.50 - SPILL og SE Live på Unibet TV fra kl 03.05!

På oversikten over de største skuffelsene i årets NBA-sesong, kjemper Denver Nuggest med New York Kings om førsteplassen. Prestasjonene under trener, og førstereisgutt, Brian Shaw har nemlig vært alt annet enn gode.

Skadeproblemer, javel, men det er ikke grunn god nok til å gå først inn i draft-lotteriet for første gang på over 10 år. Mye av skylden tillegges 21-18 på hjemmebane, hvis statistikk understreker problemene med å utnytte fordelen av å spille foran egne fans i Mile High City.

Likevel; med tre kamper igjen før sommerferien tar til, har Nuggest en gyllen mulighet til å pynte på statistikken når formsvake Utah Jazz kommer på besøk natt til søndag.

Denver går inn i dette oppgjøret etter imponerende gevinster mot Golden State og Houston, noe som forteller oss om et stort, forspilt potensial. Selv om nattens gjester går inn i kampen på vei mot jumboplassen i Wester Conference - med kun to seiere på de seneste 14 kampene, har kun to av tapene kommet med mer enn fem poengs margin.

Selv om Jazz leder 2-1 i innbyrdes oppgjør denne sesongen, bør du vurdere Nuggets med -10.5 i handicap til 2.08 i odds. Eventuelt sette pengene på -11.5 til 3.60 midtveis.

 

Washington Wizards 1.14, Milwaukee Bucks 6.25 - SPILL og SE Live fra kl 01.05

Det er mye på spill for Washington Wizards i den siste uken av den ordinære sesongen. Laget kan ende på både femte - og sjetteplass i Eastern, og således slippe å møte Miami eller Indiana i 1. Runde.

Hva som derimot bør bekymre, er det faktum at de kun har gått seirende ut av de 10 seneste kampene. Angrepet har på sin side vært høyst variabelt.

Hva er da bedre enn å få et løft foran egne fans hjemme mot Milawaukee - til tross for at Bucks går inn i denne kampen friskt fra sesongens 15. seier?

Selv om Washington normalt skal gå seirende ut av dette oppgjøret, er det verdt å satse på Bucks med handicap - +6.5 til 2.85 i odds virker som et solid spillobjekt. Tatt i betraktning Wizards sporadiske, offensive glipptak er det naturlig å satse på Under 195.5 poeng til 3.10 i odds.

Beste Spill: Sats på at Denver slår Utah med -10.5 i handicap til 2.08 i odds