NBA, Tippetips: Nowitzki vil stråle for Dallas mot Golden State!


Golden State Warriors vs Dallas Mavericks (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fa 03.35 GMT)

Det tegner til å bli en skikkelig scoringsorgie når poengglade Dallas Mavericks besøke vel så offensive Golden State Warriors onsdag kveld. 

Begge lagene har kun tapt fire ganger når de har tegnet seg for over 100 poeng, i hva som strengt tatt fortsatt er tidlig i sesongen. Mye peker således i retning av Over 205.5 poeng. Alles øyne vil trolig følge kampen-i-kampen mellom de forhenværende lagkameratene; Monta Ellis og Stephen Curry. 

Curry har vært eksplosiv hittil denne sesongen med 30.1 poeng i snitt på sine syv seneste kamper. Det er godt over fjorårssnittet som ga et gjennomsnitt på 23.6 poeng. Det er på alle måter verdt å satse på at han går over den poenggrensen nok en gang, til 1.85 i odds. Ellis leverer 21.5 poeng på en normal kveld, men noe av kreftene vil gå med på å stagge Klay Thompson. Sistnevnte scorer nemlig 10 poeng mer når laget vinner enn når de taper. 

Det burde slik sett legge større ansvar på Dirk Nowitzki, hvis tysker regnes som en langt bedre spiller enn David Lee - en av seriens svakeste forsvarere en-mot-en. Den tidligere "Most Valuable Player" er priset til 1.85 i odds på å score over 21 poeng - noe under snittet. 

Dallas er tilgjengelig med +5.5 i markedet for handicap (2.75). Ettersom Golden State sliter defensivt, og har tapt syv av sine 11 nyligste, bør Mavericks går seirende ut av denne kampen. 


Sacramento Kings vs Utah Jazz (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 03.05 GMT)

The Kings og Jazz møtes allerede fire dager etter at Utah ble beseiret med 112-102 i Salt Lake City. En nøyaktig kopi av forrige kamp blir det imidlertid ikke, ettersom Sacramento presenterer sin nye spiller Rudy Gay etter overgangen fra Toronto. 

Akkurat det kan forstyrre det defensive spillet, nå som de møter et Utah som allerede har hevet scoringssnittet til 96 poeng pr kamp i de tre seneste kampene. Med Gay som en klar forsterkning i Sacramento-angrepet - som allerede står med 106.4 i snitt på de fem siste - er Over 200.5 lett oppnåelig. Jazz +6.5 er tilgjengelig til 1.98 i odds i markedet for handicap. 

Beste Spill: Sats på at Dirk Nowitzki scorer mer enn 21 poeng i kampen Golden State vs Dallas til 1.85 i odds