NBA, Tippetips: New York vil skape flere problemer for Cavaliers


New York Knicks har vunnet fem strake kamper. Cleveland står med 5-17 på bortebane. Dette lukter problemer for gjestene, mener Mark Woods...

New York Knicks 1.40, Cleveland Cavaliers 2.95 (SPILL og SE Live på Unibet TV fra 02.05)

Det har vært en skuffende sesong for Cleveland Cavaliers. Store forventninger, svake prestasjoner og en høyst reell mulighet for at de nok en gang går glipp av NBA playoffen er fasit så langt. 

Situasjonen er så ille, at trener Chris Grant offentlig beskyldte spillerne for "manglende innsats". Kanskje ikke så underlig sett i lys av kun én seier på lagets fem seneste, hvorav samtlige på hjemmebane. 

Når skal laget i aksjon på bortebane, hvor statistikken viser 5-17 så langt. Det er i tillegg et dårlig tidspunkt å skulle møte New York Knicks på, hvis lag står med tre strake gevinster - og i snitt 106.3 poeng pr kamp. 

Mye skal tilskrives Carmelo Anthonys gode stim, men også jevnt gode skudd signert den oppstandne JR Smith. 

Kyrie Irving noterte seg for 37 poeng da Cleveland slo Knicks 109-94 i desember. Et lurvete forsvarsspill er årsaken til at laget slipper inn 101.3 poeng pr kamp. 

Det kan se ut som om det er en reell fare for at Cavaliers kollapser i andre halvdel av sesongen - så fremt de ikke snur skuta. 

Med lagets nåværende formkurve er det fristende å satse på New York med -12.5 i handicap til 3.80 i odds. Du kan også vurdere over 201.5 poeng til 2.45 i odds. 

Beste Spill: Sats på New York mot Cleveland til 3.80 i odds