NBA, Tippetips: Nets er ingen målestokk for Pacers!


Brooklyn - Indiana (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 00.35) 

Brooklyn Nets hadde ambisjoner om å vinne NBA-tittelen i 2014. Etter de siste hendelsene, risikerer de til og med å bli stående utenfor Play-off spillet. 

New Yorks nykommere er verter når serielederne Indiana Pacers på mandag. De må finne seg i å gjøre atter noen justeringer, etter at en skade har satt sesongpunktum for Brook Lopez. Sistnevnte er til alt overmål Brooklyns eneste spiller som har levert jevnt godt spill. 

Hittil kan the Nets vise til 2.7 uten All Star-representanten, men langtidsfraværet vil garantert bli påtagelig. Han har i snitt sørget for 20.7 poeng pr kamp, og har en Player Impact Estimate, i følge NBA.com, på 15.3% - det største bidraget enn noen annen spiller i stallen. 

Med Lopez på sykestua burde det bety et fall i efficiency ratingen på -5.8, hvorav mesteparten av nevnte defensivt. Ettersom Brooklyn slipper allerede inn 102.5 poeng pr kamp, hvis tall kan øke betraktelig på kort sikt. 

Lite skal stå i veien for et Indiana anført av Roy Hibbert - et lag som kan vise til 98.5 poeng i snitt på de fire ferskeste kampene. Poenggrensen er satt til 192.5 her, og det er store sjanser for at gjestene kan forsyne seg grovt av poengfatet. De er i alle fall godt priset (1.92 i odds) med -6.5 i handicap.

 

San Antonio - Toronto 

Med fire strake borteseiere har Toronto Raptors bevist at de slett ikke er walkover-materiale. Etter at de sendte Rudy Gay til Sacramento har de bokført 4-1. Den største seieren kom overraskende nok mot Oklahoma City søndag. Spørsmålet er om de kan gjenta bedriftene mot San Antonio Spurs?

Spurs tapte med 13 poeng mot OKC sist, men Kawhi Leonard var ute i den kampen. Med Raptors i slag - sats på dem med +10.5 i handicap til 1.98 i odds, og sats på Over 202.5 poeng til 1.87 i odds. 

Beste Spill:

Sats på Indiana med -6.5 i handicap til 1.92 i odds