NBA, Tippetips: Minnesota vinner suverent mot Lakers


Los Angeles Lakers - Minnesota (SPILL og SE LIVE på UNIBET TV fra 03.35)

Kobe Bryant er ute i om lag seks uker etter å ha pådratt seg en kneskade - kun seks uker etter returen fra akillesproblemene. Det er naturlig nok en enorm strek i regningen for Los Angeles Lakers - uten tvil, men problemene blir kanskje ikke så uoverstigelige som de ville vært tidligere. 

Den forhenværende MVP'en leverte kun 13.8 poeng i snitt pr kamp, noe som er milevis unna karrieresnittet på 25.5. Etter Bryants gjenintreden har laget gått fra 10-9 i innledningen til 12-13. Lakers har senket tempoet på spillet, og følgelig har den offensive statistikken vist nedadgående kurve. Alt peker således mot kjappere spill natt til lørdag, og ikke minst flere poeng. 

Balldytting var en formel som fungerte godt for Lakers før Bryant kom tilbake. Det store spørsmålet nå, er hvem som skal overta ansvaret som playmaker. Det kan tvinge dem ut på markedet på jakt etter en free agent. Timberwolves vil uansett bli en vrien motstander. Ricky Rubio er sentral i NBAs tredje mestscorende angrep, hvis lagdel faktisk er mer effektiv på bortebane enn foran eget publikum. 

De defensive kvalitetene daler imidlertid når på reisefot, noe som kan tyde på at vi får oppleve over 209.5 poeng. Med et Lakes som er nødt til å gjøre endringer nok en gang, bør vi satse på at Minnesota drar fordel med -5.5 i handicap til 1.83 i odds. 

Beste Spill: 

Sats på Minnesota mot LA Lakers med -5.5 i handicap til 1.83 i odds