NBA, TIppetips: Minnesota ødelegger kvelden for Boston!


Boston - Minnesota

Det er et godt bilde på hvor svak NBAs Atlantic Division er, når Boston Celtics befinner seg på førsteplass med 11-14. Det er likeledes uventede takter fra et lag som ble ansett som et oppussingsobjekt denne sesongen. 

Kred og kudos til førstereisgutten Brad Stevens for at han har fått laget til å fungere tidligere enn forutsett. Celtics har det femte beste forsvaret, noe kun 95.7 poeng pr kamp den siste måneden viser. De er i tillegg på bedringens vei offensivt, hvor en rekke spillere har begynt å bidra. 9-7 mot Eastern Conference-motstandere beviser i tillegg at de har dratt nytte av svakere motstand. 

Mot Western-representanter er det derimot en ganske annen historie, og Boston blir nødt til å stå imot Minnesota Timberwolves' angrep mandag. Sistnevnte er på fjerdeplass på statistikken over de mestscorende (105.5), og på sjetteplass hva angår assists (45-2). Kevin Love tegner til å bli en vrien herremann å tøyle for Brendan Bass. 

Siden Minnesota slo Boston 106-88 forrige måned, har de kun 5-8 å skilte med. Celtics overskygges motstanderens kvaliteter. Timberwolves er tilgjengelig med -1.5 i markedet for handicap til 1.88 i odds. Med nåværende form bør du også vurdere Under 199.5 poeng til 1.87 i odds. 


LA Clippers – San Antonio 

To giganter i Western møtes i Los Angeles, hvor Clippers nettopp er tilbake fra borteoppgjør og møter San Antonio Spurs mandag kveld. Begge lagene scorer i snitt 103 poeng, men Spurs er i snitt seks poeng gjerrigere i forsvar. Bortelaget kan i tillegg vise til 10-2 når på reisefot. 

Benken er samtidig seriens beste med 46.1 poeng pr kamp. Vertenes reserver leverer på sin side ikke mer enn 32 poeng. Nå som San Antonio har fire gevinster på rappen, og med to kampers hvile, bør du satse på dem med -2-5 i markedet for handicap, og Over 203.5 poeng til 1.96 i odds. 

Beste Spill

Sats på Minnesota -1.5 i handicap vs Boston til 1.88 i odds