NBA, tippetips: Milwaukee og Philadelphia gir poengfest!


Milwaukee-Philadelphia (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 01.35)

Muligens de to svakeste lagene i Eastern Conference - og trolig i hele NBA - møtes natt til søndag. Selv om det ikke er en overraskelse at Milwaukee Bucks og Philadelphia 76ers sliter denne sesongen - med 13 seiere sammenlagt - er det ganske ulike årsaker. 

76ers har, etter den overraskende gode sesonginnledningen (5-2), 3-17 å vise til deretter. Laget har tapt sine syv seneste i fravær av den imponerende førstereisgutten Michael Carter-Williams. Det er ingen tilfeldighet, altså, at rookiens retur sammenfalt med den overraskende seieren på overtid mot Brooklyn Nets. Til tross for en åpenbar mangel på kvalitetsspillere, produserer Philadelphia likevel tilstrekkelig offensivt (102.3) til å plukke en og annen gevinst mot andre hardt prøvede lag. 

Bucks burde derimot være langt bedre enn hva 5-21 skulle tilsi. Larry Sanders' selvpåførte skade har kostet laget dyrt, og med en skadeliste som allerede inkluderer navn som Caron Butler, Gary Neal, Carlos Delfino, Zaza Pachulia og Ersan Ilyasova, kan de sies å ha hatt uflaks. 

Milwaukee har tapt fem strake, inkludert på overtid mot Cleveland fredag. Problemet har vært å generere nok fremover for å kunne hevde seg, noe NBAs laveste poengsnitt (91.0) illustrerer. Laget har imidlertid gått over nevnte poengsum i alle de tre nyligste kampene. I møte med et ikke-eksisterende Philadelphia-forsvar kan vi meget vel få se begge disse lagene bidra til Over 200.5 poeng. Med innsatsvilje, og kanskje et par friske spillere, er 76ers priset greit med 2.10 i odds for seier

Beste Spill:

Sats på Over 200.5 poeng i oppgjøret Milwaukee vs Philadelphia til 1.73 i odds