NBA, Tippetips: Miami viser gullambisjoner med seier over LA!


Miami Heat tar turen til LA for møtet med Clippers. Mye kan tyde på at vi får se de samme lagene i finalen, mener Mark Woods...


Los Angles Clippers 1.75, Miami Heat 2.10 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra 04.35

Miami Heat er favoritter til NBA-tittelen med 3.60 i odds. Los Angeles er på sin side ikke uten sjanser, og følgelig tilgjengelig til 12.00 ganger innsatsen. Vi kan således ligge an til en forsmak på hvordan en eventuell finale mellom disse lagene vil forløpe, når de møtes i Staples Center natt til torsdag. 

Det blir liksom ikke en fullstendig forhåndsvurdering så lenge Clippers - som er favoritter med -1.5 i handicap - må klare seg uten Chris Paul. Men, vertene - selv i spillerens fravær - har 20-3 foran eget publikum, og ikke tapt mot Miami siden 2007. 

Dette er en avgjørende periode for Clippers, ettersom de jakter på top-seeden i Western Conference. Nå har de fem hjemmekamper foran seg, men møter altså lag som Toronto, Portland og San Antonio.

Blake Griffin, som i snitt har levert 26.4 poeng i løpet av de 10 seneste kampene, noterte seg for 27 poeng da Heat (i en kamp hvor Dwayne Wade scoret 29) vant 102-97 tilbake i november. 

I den seneste tiden, derimot, har begge lagene funnet kurven på bekostning av forsvarsspillet. Over 208.5 til 1.90 i odds synes som et fornuftig spill. Det kan avhenge av hvorvidt noen andre enn Griffin eller LeBron James kan markere seg. 

Beste Spill: Sats på at Miami slår LA Clippers til 2.02 i odds