NBA, Tippetips: Miami vinner mot rivalen Pacers!


Indiana Pacers vs Miami Heat (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.05 GMT)

Nå som NBA-sesongen skrider frem, er det enkelte ting vi merker oss med tanke på play-offen. Tirsdag kveld møtes Indiana Pacers og Miami Heat, hvor vinneren kan sikre seg et mentalt overtak. 

De to beste lagene i Eastern - og trolig hele ligaen - har ikke møttes siden fjorårets historiske Conference-finale over syv kamper. Pacers kom som kjent svært så nært på å detronisere rivalene. Med 9-0 foran eget publikum denne sesongen - og med en Paul George som begynner å ligne på en seriøs utfordrer til LeBron James i kampen om "Most Valuable Player"-tittelen, vil Indiana trolig ikke frykte motstanderen nevneverdig. 

Se høydepunktene fra Kamp 7 mellom Indiana Pacers og Miami Heat:

Laget er -3.5 i markedet for handicap, mens Miami er priset til 2.30 i odds for seier. Men, med lagenes nåværende form tatt i betraktning, trenger det ikke være fullt så enkelt når vi har med å gjøre et Pacers med 18-3. Heat akter å benytte Dwayne Wade igjen tirsdag kveld, etter å ha latt spilleren hvile de tre seneste. Det bør bety ytterligere strenger å spille på offensivt, hvis lagdel allerede leverer 103.5 poeng i snitt pr kamp, og som scorer 8.6 poeng mer enn motstanderen. 

Indiana har nettopp gjort unna sesongverste med 94-118 mot Oklahoma City - en motstander som avslørte Pacers' forsvarere for første gang denne sesongen. Det er verdt å merke seg at hver eneste av Pacers' hjemmeseiere denne sesongen har kommet mot lag med .500 eller dårligere. 

Kampen-i-kampen mellom James og Geroge vil bli meget interessant, ettersom de to All Stars-spillerne leder an i markedet for MVP med 1.85 og 5.00 i odds henholdsvis. Andre vil garantert blande seg inn etterhvert. Selv om duoens respektive lag begge befinner seg blant topp 3 hva angår forsvarsspill, kan vi kjapt bli vitne til at Indiana må fremover på banen for å score. Spesielt dersom Wade bringer scoringer til torgs - noe som i sin tur kan føre poengtotalen over 190.5. Forvent derimot ikke noe annet enn at dette kun er den første kampen i en duell som vil strekke seg helt frem til sommeren.

Beste Spill: Sats på Miami med +3 i handicap til 1.83 i odds