NBA, Tippetips: Miami slår Indiana - Med eller uten LeBron!


Miami Heat 1.57, Indiana Pacers 2.45 (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.05)

Er Indiana Pacers det beste laget i Eastern Conference - eller i hele NBA?

Det er ikke sikkert vi får et entydig svar på det, dersom de stiller uten sin største stjerne mot Miami Heat. 

Hvorvidt LeBron James spiller er en avgjørelse som tas tett opp mot kampstart, etter at han skadet ankelen i mandagens oppgjør mot Utah. Det vil i så fall være MVP'ens første fravær denne sesongen. Selv om det sikkert vil ha en innvirkning på Heats spill, har de vært overraskende effektive uten LeBron tidligere. 

I henhold til NBA.com/stats, har Miamis offensive rating (poeng pr 100 possessions) med James ute sørget for at poengsnittet har falt beskjedent fra 109.2 til 108.3. Motstanderne gjør det kun marginalt bedre med henblikk på trepoengere, og samtdig inne i feltet. 

Selvsagt gir det ikke et helt korrekt bilde av situasjonen, ettersom motstanderne benytter reservene i større grad når Heat lar talismanen hvile. Men, da Pacers slo rivalene 90-84 forrige uke, holdt de James til kun 17 poeng. Det forteller oss at det kan bli jevnt selv om han følger kampen fra tribunen. Det kan imidlertid gi Paul George lettere spill, og han er priset til 1.85 i odds for Over 23 poeng. 

Miami kan skilte med 11-2 foran eget publikum denne sesongen, mens Indiana nettopp har gått på sitt første hjemmetap. I forrige kamp ble Heat holdt fra å score fra avstand, og det samme natt til torsdag gjør Under 189.5 poeng høyaktuelt. Hva angår hvem som stikker av med seieren; vertene er tilgjengelig med -3.5 i markedet for handicap. De skal vel og merke ikke avskrives - selv om Nummer 23 kun er tilskuer.


Houston Rockets vs Chicago Bulls (SPILL og SE LIVE med Unibet TV fra 02.35)

Chicago Bulls ligger ikke an til snarlig bedring, noe som forklarer snakket overgangssnakket rundt Luol Deng og Carlos Boozer. Selv om det er et patent lag defensivt vi snakker om, har de ikke maktet å vinne mer enn tre av sine 10 seneste kamper. I løpet av de seks ferskeste viser statistikken 1-5 med et poengsnitt på 79.5. 

Og dét vil gjøre det vanskelig for dem når de reiser på besøk til Houston Rockets - selv om James Harden måtte bli å finne på tribunen. Det er tilstrekkelig offensive krefter tilgjengelig for Rockets til å skape ytterligere problemer for gjestene. 

Beste Spill: Sats på Miami i handicap-markedet mot Indiana til 1.58 i odds