NBA, Tippetips: Memphis runder av sesongen med seier!


Etter nesten seks måneder med opp - og nedturer, rundes det ordinære seriespillet av natt til torsdag. Mens enkelte garantert er glade for å kunne finner frem solhatt og fluktstol, vil de gjenværende 16 lagene ha playoff-spillet i tankene. 

Det er kun en håndfull saker som fremdeles ikke er avgjort med henblikk på seedingen og det store lotteriet, noe som betyr at lagene som ikke har noe å spille for kan ta livet med ro nå.

Det skal ikke ha nevneverdig betydning at LeBron James går glipp av Miamis møte med Philadelphia, men ettersom Blake Griffin og JJ Redick dropper Clippers' tur til Portland, burde det ligge an til fordel Blazers - spesielt dersom Oklahoma Thunder sørger for status som andreseedet med seier mot Detroit.

Toronto Raptors er i en tilsvarende situasjon, hvis lag definitivt ender som nummer tre i Eastern dersom Chicago taper mot Charlotte. Hvis Bulls - for øvrig priset pent til 1.82 i odds med +1.5 i handicap - går seirende ut, kan vi forvente at Canadas store stolthet straffer stakkars Knicks.

I alle tilfeller er det verdt å holde øye med ringvirkningene de ulike kampene måtte ha - og lagoppstillinger - før du plasserer spill.

Det eneste "bikkjeslagsmålet" kommer i form av Dallas Mavericks tur til Memphis Grizzlies, hvor vinneren stikker av med syvendeplassen i Western, og taperen den berømmelige åttendeplassen. 

Begge lagene står med 0-4 mot toppseedede San Antonio Spurs denne sesongen, hvis noen skulle lure på hva disse lagene har i vente i sluttspillet.

Begge klubbene ser likevel fremover. Grizzlies, som kan handles til 1.60 i odds for seier, har vunnet fire strake kamper. Likeledes ligger det an til en ren forsvarskamp mot Thunder. OKCs hurtige spill vil på tilsvarende måte være et aldri så lite mareritt for Dallas. Alt peker således i retning av at Memphis ender sesongen med seier.

Beste Spill: Sats på Memphis med -3.5 i handicap mot Dallas til 1.90