NBA, Tippetips: Lebron straffer sin gamle arbeidsgiver Cleveland!


* Unibet-TV er tilgjengelig for Unibets kunder. Klikk her for å registrere din spillekonto, samt å lese mer om vår innskuddsbonus der vi gir deg inntil 3000 kroner å spille for. 

Cleveland Cavaliers vs Miami Heat (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.35 GMT)

Følelsene har roet seg noe etter at LeBron James forlot Cavaliers til fordel for nettopp Heat for tre år siden. Hjemmelaget vil likevel ønske å gjøre hjemkomsten så ubehagelig som overhode mulig for sin forhenværende stjernespiller onsdag kveld. Lagenes nåværende formkurver tatt i betraktning, er det James som bør kunne feire Thanksgiving med det bredeste gliset. 

Cavaliers har vært en av NBAs skuffelser hittil, med 4-10 i sesonginnledningen. Mye av problemene skal tilskrives Andrew Bynums sviktende bidrag. Førstedraften Anthony Bennett har levert erkelusne to poeng pr kamp, og spiller da heller ikke mer enn om lag 11 minutter.  

Kyrie Irving har vært ustabil, og poengbidraget har ligget ni poeng lavere i nederlagene enn hva tilfellet har vært i gevinstene. I den ellers så svake Eastern Conference, har hjemmelaget allerede tapt mot Charlotte, Milwaukee, Philadelphia og Washington. Selv om det er prematurt å felle en dom over trener Mike Browns andre periode i klubben, synes de like fullt én kvalitetsspiller unna å være et habilt play-off lag. 

Det er derfor Cleveland er priset til 5.00 for seier i kveld, mens Heat er tilgjengelig med -9 i markedet for handicap. De regjerende mesterne virker å kjempe mot Indiana om Conference-troféet, hvor Miami omsettes til 1.65 i odds, og Pacers til 3.25 ganger innsatsen. James er fortsatt et godt spillobjekt med tanke på å beholde tittelen som "Most Valuable Player" med 1.75 i odds. Nå som klubben står med 9-1 på sine 10 seneste kamper, sats på at Heat vinner stort, men likevel Under 197.5 poeng til 1.91 i odds. 

* Unibet-TV er tilgjengelig for Unibets kunder. Klikk her for å registrere din spillekonto, samt å lese mer om vår innskuddsbonus der vi gir deg inntil 3000 kroner å spille for. 

LA Lakers vs Brooklyn Nets (SPILL og SE LIVE på Unibet TV fra 00.35 GMT)

Los Angeles Lakers tar turen til Brooklyn Nets onsdag, hvorav begge lagene er på jakt etter en opptur. Brooklyn tok kun sin fjerde seier for sesongen mot Toronto tirsdag, og lagets veteraner skal nå forsøke å ta den andre strake seieren. Slett ingen enkel oppgave. 

Lakers er fristende til 2.00 i odds, og ettersom begge lagenes forsvar synes lurvete er Over 200 poeng også høyaktuelt. LA har sikret seg Kobe Bryant i nye to år for $48 millioner tidligere denne uken. Det legger naturlig nok begrensninger på handlingsrommet hva angår andre spillersigneringer. 

Beste Spill: Sats på Miami med -9 i handicap til 1.91 i odds