NBA, Tippetips: Lakers sulten på suksess!


Bucks 1.82, Lakers 2.12 - SPILL og SE Live på Unibet TV kl 01.05

Mens LA Lakers-fansen teller dager til det store "draft-lotteriet" finner sted, kan de få et lite glimt av fremtiden ved å se på restene av inneværende sesongs lag.

Kobe Bryant er ute for resten av sesongen, Steve Nash er atte skadet, og nå er selv Pau Gasol pent plassert på sidelinjen. Sistnevntes helseproblemer oppgis å være Vertigo, noe som hindrer ham i deltagelse i Lakers' bortekamper - eksempelvis nattens oppgjør mot Milwaukee.

Men sine tre stjerner ute, er det langt mindre kjente spillere som Kent Bazemore, Xavier Henry og Nick Young som skal dra lasset. I forrige kamp var det nettopp denne trioen som hjalp Lakers til 31 poengs seier over New York Knicks.

Siden Lakers ikke har nevneverdig økonomisk handlingsrom, tatt i betraktning Bryant og Nash' astronomiske lønninger, har de mindre meritterte navnene en mulighet til å vise seg frem i forkant av kommende sesong. 

Det er mange ord du kan benytte for å beskrive Milwaukee Bucks' sesong. Vi skal imidlertid holde oss til "pinlig" og "smertefull". Det er overraskende at noe lag i det hele tatt kan levere svakere enn Philadelphia 76ers, men med 13-58 kan Bucks legge beslag på tittelen som verst i hele NBA.

Til tross for en rekke nye bekjentskapet i Lakers-oppstillingen, virker de langt mer sultne på å imponere. Sats derfor på Lakers-seier til 2.00 i odds, eller vurder Over 214.5 poeng totalt til 1.70.

Beste Spill: Sats på at Los Angeles Lakers slår Milwaukee Bucks til 2.00 i odds