NBA, Tippetips: LA Lakers tar sin tredje strake seier!


Det har på alle måter vært en forglemmelig sesong for LA Lakers. Likevel kan de få et oppsving mot skadeskutte New Orleans, mener Unibets ekspert Mark Woods...

LA Lakers 1.72, New Orleans Pelicans 2.14 – SPILL og SE Live på Unibet TV fra 04.35!

 

Er det livstegn fra LA Lakers-leiren selv om de virker å styre mot draft-lotteriet?

LA er verter når New Orleans Pelicans kommer på besøk tirsdag, hvor hjemmelaget har mulighet til å ta sin tredje strake seier etter mandagens utrolige gevinst mot Portland Trail Blazers.

Selv om Lakers' statistikk på hjemmebane (10-18) er noe bedre enn når på reisefot (11-21), går de inn i dette oppgjøret i visshet om Jordan Farmar og Jodie Meeks' skadecomeback har gitt laget et oppsving.

Mye tyder på at Steve Nash' sesong - og muligens karriere - er over, mens Kobe Bryant meget vel kan velge å hvile seg frem til sommeren. Det er tross alt ikke så mye mer å spille for.

Laget evner imidlertid fremdeles å plukke poeng, og møter her et Pelicans som har tapt åtte kamper på rappen - med lusne 92.4 poeng i snitt. Det er mer enn 6.0 under sesonggjennomsnittet.

Men nevnte i mente, er Lakers godt priset til seier med 2.04 i odds. Det kan likeledes lønne seg å satse på -7.5 i handicap til 3.05 i odds, ettersom Pelicans' All Star-spiller Anthony Davis er hemmet av en skulderskade.

Beste Spill: Sats på LA Lakers med -7.5 i handicap mot New Orleans til 3.05 i odds